Gradina – Baška Voda nabavila novi kamion

Komunalno poduzeće Gradina – Baška Voda d.o.o. temeljem projekta „Ulaganje u nabavu komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada“ financiranog sredstvima iz EU fondova te uz veliku pomoć Općine Baška Voda nabavilo je novo suvremeno komunalno vozilo za prikupljanje otpada.

Vozilo Iveco Daily sa Rossi Qube 7 nadogradnjom nabavljeno je od tvrtke Cromet d.o.o. te će se koristiti za prikupljanje odvojeno prikupljenog reciklabilnog otpada. Ukupna vrijednost projekta iznosi 883.812,50 HRK od čega je 85% iznosa osigurano bespovratnim sredstvima iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda preko operativnog programa “Konkurentnost i kohezija“ a ostatak sredstava osigurala je Općina Baška Voda.

Gradina – Baška Voda svojim korisnicima omogućuje odvojeno prikupljanje plastike, stakla, papira ali i niza drugih vrsta reciklabilnog otpada što će se još i više intenzivirati nabavom novog kamiona čime se potvrđuje težnja Baške Vode da postane „Zero waste“ općina i nastavi biti primjer i predvodnik na cijelom Podbiokovlju i šire.

Primopredaja vozila obavljena je u Splitu u Vili Dalmaciji, 20. listopada u sklopu prezentacije vozila Iveco tvrtke Benussi.

Address

5th Floor, AH Building, 756 New Designst
Melbourne, Australia

Talk to us

+1-888-600-3456
+1-888-600-3476
Design & Developed by Joomshaper